A Kifli.hu főbb hozzávalói

LOGISZTIKA

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a megrendelés gyorsan és időben jusson el az ügyfélhez. Ez részünkről rengeteg tervezést, innovációt, valamint ad-hoc megoldást igényel. A kézbesítési rendszert teljes egészében mi magunk főztük ki. Jó dolgokat csak olyanokkal tudunk kisütni, akiket érdekel a cég működése, a bonyolult logisztika, illetve az online kereskedelem. Szeretnél részt venni a kihívásban, hogyan lehet eljuttatni az árut az ügyfélnek a megrendeléstől számított 3 órán belül?

Szeretnék többet megtudni

RAKTÁR

Az árunak nemcsak időben, hanem tökéletes állapotban is kell eljutnia ügyfeleinkhez. Reggel soha nem tudjuk, hogy hány megrendelést fogunk aznap kiszállítani, így mindennek gördülékenyen kell haladnia. A raktárban végzett munka nagyfokú flexibilitását és hatékonyságát egy remek csapat biztosítja, melynek akár te is része lehetsz.

Szeretnék többet megtudni

KÖZPONT

Annak érdekében, hogy ez a rendszer ne hulljon szét, egy jó csapatra van szükség, amely mindenről gondoskodik, az áru kiválasztásától és megvételétől kezdve egészen a pénzügyekig, illetve esetenként a marketingtevékenységek megtervezéséig. Csapatunkból azonban nem hiányozhatnak azon munkatársaink sem, akiknek mindennapi kenyerük az ügyfélszolgálat, hiszen nálunk minden ügyfeleink elégedettsége körül forog. Beleillesz valamelyik székbe a központi irodánkban?

Szeretnék többet megtudni