Fejleszd magad

A Kiflinél nem fogsz a babérjaidon ülni. Nap mint nap szükséges új dolgokat tanulnunk és tágítani kell a határainkat a mindennapi munka során. A legjobbak akarunk lenni - és ez kemény munkával jár.

On the job

Klisének hangzik, de a Kiflinél szükséged lesz rá, hogy minden nap valami újat tanulj. Például összeszerelni a munkaasztalodat és székedet az irodában :-) Minden nap új kihívásokkal fogsz találkozni, és új információkra, képességekre és ismeretekre lesz szükséged ahhoz, hogy megálld a helyed.

Egyénre szabott betanítás

A kezdeteknél tartunk, így még kis csapat vagyunk. Nincs kiterjedt belső akadémiánk vagy tanfolyamokkal teli katalógusunk. Az egyéni igényeknek megfelelően választunk. A Kifli örömmel támogat téged minden területen, ahol fejlődni szeretnél.

Angol nyelv

Az angolt nálunk nap mint nap gyakorolhatod. Ez a vezérigazgatónk anyanyelve, a csehországi rohlík.cz kollégákkal pedig az angol nélkül nem tudunk szót érteni. Így munkaidőben bármikor csiszolgathatod a nyelvtudásodat. Ha pedig ez még nem lenne elég, akár nyelvtanfolyam keretein belül is fejlődhetsz.