Kifli-központ– a részleg, amely mindent kézben tart

Ez a mi szívünk, amely azért dobog, hogy minden tökéletesen működjön nálunk.

Hogyan működnek a dolgok a központban?

A Kifli-központot egy olyan csapat alkotja, amely mindenért felelős, ami csak elképzelhető. Itt sütjük ki apránként, hogy milyen csapatokra és részlegekre van szükség. A központot fokozatosan építjük fel, a kitűnő ügyfélszolgálattól és a kreatív marketingtől kezdve a  leleményes beszerzésen és a gondoskodó HR-en át a precíz pénzügyi részlegig. 

A központ alapanyagai

Pénzügy

A Kiflit a termékek széles skálájával és több beszállítóval indítjuk. Tehát már a kezdetektől fogva fontos, hogy az irodában sok olyan ember dolgozzon, akik jó barátságban vannak a számokkal. Szüntelenül új dolgok létrehozásán és tökéletesítésén fáradozunk, így nem kell attól tartanod, hogy beleszürkülsz a hétköznapokba. 

Kereskedelmi részleg

Ügyes kereskedők nélkül a Kifli egész egyszerűen nem működne. Ez a csapat felelős azért, hogy vásárlóinknak a legfrissebb választékot kínálhassuk, amelyet tökéletesen összehangoltunk. Nem elégszünk meg átlagos termékekkel, mivel az emberek szeretik a különböző specialitásokat. A kiskereskedelem gyors bevételt hozó termékekkel azonban nem való mindenkinek, csak a legrátermettebbeknek.

Ügyfélszolgálat

Nálunk is előfordulhat, hogy amit kitalálunk, az rosszul sül el. Mi azonban nem félünk beismerni a hibákat és elnézést kérni ügyfeleinktől. Ezért van egy seregnyi ügyes munkatársunk, akik ügyfeleinkkel kommunikálnak és segítenek abban, hogy minden körülmények között elégedettek legyenek. Még akkor is, ha valami rosszul sül el.

IT

Méghogy a Kifli egy közönséges e-shop? Ugyan már! Lehet, hogy kívülről nem látszik, de webáruházunk megannyi kifinomult technológiára épült. És arra még büszkébbek vagyunk, hogy az egészet mi magunk fejlesztettük ki. Ilyen technológiák segítségével működik a teljes raktárunk, a logisztikai rendszerünk, valamint a futárszolgálatunk. Mindig van ám mit javítani. A fejlesztés és a menedzsment jelenleg még Prágában történik, de már alakulóban van a budapesti IT részlegünk is.

HR

Az ember az alapja mindennek. És mi a Kiflinél azt szeretnénk, hogy a legjobbak dolgozzanak nálunk. De nem feledkezünk meg arról sem, hogy ahhoz, hogy a HR részleg igazán jól működjön, nem elegendő a toborzásra és a különféle adminisztrációs feladatokra összpontosítani. A HR csapatnak tökéletesen át kell látnia, hogy mi történik a vállalat minden egyes részlegén. Ezenkívül érteniük kell ahhoz is, hogyan lehet a munkatársak képességeit fejleszteni, illetve mivel kell őket motiválni.

Marketing

A marketing egy igazi kihívás. De amikor tudod, hogy az emberek szeretnek, az valódi öröm. A kreatív cuccok és akciós szórólapok nem minden. A marketinghez nem elég, ha valami mutatós, elsősorban működőképesnek kell lennie. Ezért van szükség számokra és adatokra is. Talán ebben a csapatban találod meg a számodra megfelelő munkát?

Állásajánlat

A központot fokozatosan bővíteni fogjuk, ahogy a Kifli egyre népszerűbb lesz, és ahogy nő a megrendelések száma. Csatlakozz hozzánk már a kezdetetekkor és tapasztald meg a startup cég egyedi légkörét!

Teljesítési koordinátor

  • Budapest
  • Raktár

Szereted a pörgős munkát? Akkor nálunk jó helyen jársz.

Quality Assurance Supervisor

  • Budapest

Kifli.hu has come to Budapest as the first international expansion of Rohlik.cz in 2019. We have built a team of incredible people with an inherent appetite to disrupt. Rohlik is the market leader in the Czech Republic, and we aim to take Hungary by a...

Van sikerrecepted? Mesélj magadról!

AZ, HOGY JELENLEG NINCS ÜRESEDÉS EGY NEKED MEGFELELŐ POZÍCIÓBAN, MÉG NEM JELENTI AZT, HOGY EGYÜTT NEM TUDUNK KISÜTNI VALAMIT.

Ide csatolhatod az önéletrajzodat vagy más dokumentumot
Az elküldés folyamatban...