Kifli-központ– a részleg, amely mindent kézben tart

Ez a mi szívünk, amely azért dobog, hogy minden tökéletesen működjön nálunk.

Hogyan működnek a dolgok a központban?

A Kifli-központot egy olyan csapat alkotja, amely mindenért felelős, ami csak elképzelhető. Itt sütjük ki apránként, hogy milyen csapatokra és részlegekre van szükség. A központot fokozatosan építjük fel, a kitűnő ügyfélszolgálattól és a kreatív marketingtől kezdve a  leleményes beszerzésen és a gondoskodó HR-en át a precíz pénzügyi részlegig. 

A központ alapanyagai

Pénzügy

A Kiflit a termékek széles skálájával és több beszállítóval indítjuk. Tehát már a kezdetektől fogva fontos, hogy az irodában sok olyan ember dolgozzon, akik jó barátságban vannak a számokkal. Szüntelenül új dolgok létrehozásán és tökéletesítésén fáradozunk, így nem kell attól tartanod, hogy beleszürkülsz a hétköznapokba. 

Kereskedelmi részleg

Ügyes kereskedők nélkül a Kifli egész egyszerűen nem működne. Ez a csapat felelős azért, hogy vásárlóinknak a legfrissebb választékot kínálhassuk, amelyet tökéletesen összehangoltunk. Nem elégszünk meg átlagos termékekkel, mivel az emberek szeretik a különböző specialitásokat. A kiskereskedelem gyors bevételt hozó termékekkel azonban nem való mindenkinek, csak a legrátermettebbeknek.

Ügyfélszolgálat

Nálunk is előfordulhat, hogy amit kitalálunk, az rosszul sül el. Mi azonban nem félünk beismerni a hibákat és elnézést kérni ügyfeleinktől. Ezért van egy seregnyi ügyes munkatársunk, akik ügyfeleinkkel kommunikálnak és segítenek abban, hogy minden körülmények között elégedettek legyenek. Még akkor is, ha valami rosszul sül el.

IT

Méghogy a Kifli egy közönséges e-shop? Ugyan már! Lehet, hogy kívülről nem látszik, de webáruházunk megannyi kifinomult technológiára épült. És arra még büszkébbek vagyunk, hogy az egészet mi magunk fejlesztettük ki. Ilyen technológiák segítségével működik a teljes raktárunk, a logisztikai rendszerünk, valamint a futárszolgálatunk. Mindig van ám mit javítani. A fejlesztés és a menedzsment jelenleg még Prágában történik, de már alakulóban van a budapesti IT részlegünk is.

HR

Az ember az alapja mindennek. És mi a Kiflinél azt szeretnénk, hogy a legjobbak dolgozzanak nálunk. De nem feledkezünk meg arról sem, hogy ahhoz, hogy a HR részleg igazán jól működjön, nem elegendő a toborzásra és a különféle adminisztrációs feladatokra összpontosítani. A HR csapatnak tökéletesen át kell látnia, hogy mi történik a vállalat minden egyes részlegén. Ezenkívül érteniük kell ahhoz is, hogyan lehet a munkatársak képességeit fejleszteni, illetve mivel kell őket motiválni.

Marketing

A marketing egy igazi kihívás. De amikor tudod, hogy az emberek szeretnek, az valódi öröm. A kreatív cuccok és akciós szórólapok nem minden. A marketinghez nem elég, ha valami mutatós, elsősorban működőképesnek kell lennie. Ezért van szükség számokra és adatokra is. Talán ebben a csapatban találod meg a számodra megfelelő munkát?

Állásajánlat

A központot fokozatosan bővíteni fogjuk, ahogy a Kifli egyre népszerűbb lesz, és ahogy nő a megrendelések száma. Csatlakozz hozzánk már a kezdetetekkor és tapasztald meg a startup cég egyedi légkörét!

Rakodási koordinátor

  • Budapest
  • Logisztika

A Kifli tavaly decemberben indult, és azóta is folyamatosan fejlődik és növekszik. Ebben a fejlődésben és növekedésben nagy szerep jut a logisztikai részlegünknek, így most ezt a csapatunkat szeretnénk bővíteni egy határozott fellépésű rakodási...

Flotta koordinátor

  • Budapest
  • Logisztika

A Kifli tavaly decemberben indult, és azóta is folyamatosan fejlődik és növekszik. Ebben a fejlődésben és növekedésben nagy szerep jut a logisztikai részlegünknek, így most ezt a csapatunkat szeretnénk bővíteni egy határozott fellépésű flotta...

Teljesítési koordinátor

  • Budapest
  • Raktár

A Kifli egy kirobbanóan sikeres cseh élelmiszer webáruház nemzetközi piacra lépésének első állomása. Kiemelkedően ügyfélbarát hozzáállás, fiatalos lendület és kiváló minőség jellemzi termékeinket és szolgáltatásainkat Budapesten. Szerepünk a jelenlegi...

Ügyfélszolgálati munkatárs

  • Budapest
  • Ügyfélszolgálat

A Kiflinél a vásárló áll az első helyen. Profi ügyfélszolgálatos csapatunk mindig a rendelkezésükre áll. Ebbe az ügyfélszolgálatos csapatba keresünk most egy empatikus, kedves, segítőkész kollégát, akihez fordulhatnak vevőink ha kérdésük, kérésük van....

Van sikerrecepted? Mesélj magadról!

AZ, HOGY JELENLEG NINCS ÜRESEDÉS EGY NEKED MEGFELELŐ POZÍCIÓBAN, MÉG NEM JELENTI AZT, HOGY EGYÜTT NEM TUDUNK KISÜTNI VALAMIT.

Ide csatolhatod az önéletrajzodat vagy más dokumentumot
Az elküldés folyamatban...